Politica de Confidențialitate

Acest site, https://empretec.ro (denumit în continuare „site-ul”), respectă dreptul dvs. la confidențialitate. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm, menținem și protejăm informațiile personale furnizate de către vizitatorii site-ului.

Informații colectate

Putem colecta informații personale, cum ar fi numele dvs., adresa de email, numărul de telefon și informațiile de plată, atunci când le furnizați voluntar prin intermediul site-ului. De asemenea, putem colecta informații despre utilizarea site-ului, cum ar fi pagini vizitate, link-uri accesate și durata vizitei.

Utilizarea informațiilor colectate

Informațiile colectate prin intermediul site-ului pot fi utilizate pentru următoarele scopuri:

  1. Îmbunătățirea site-ului: informațiile colectate despre utilizarea site-ului ne ajută să înțelegem cum sunt utilizate pagini și funcționalități, astfel încât să putem îmbunătăți experiența utilizatorului.
  2. Comunicare cu utilizatorii: putem folosi informațiile de contact pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a vă trimite informații importante despre site sau produsele și serviciile oferite.
  3. Procesare plăți: informațiile de plată pot fi utilizate pentru a procesa tranzacțiile dvs. de cumpărare.

Divulgarea informațiilor

Informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nu vor fi vândute sau împrumutate către terțe părți fără consimțământul dvs. excepție făcând cazurile prevăzute de lege.

Securitatea informațiilor

Luăm măsuri raționale pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării neautorizate, modificării, divulgării sau distrugerii accidentale.

Deși, vă rugăm să rețineți că nici o metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură și există întotdeauna un anumit risc de securitate în ceea ce privește informațiile personale online.

Schimbări la această Politică de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în orice moment și vă vom informa despre orice modificări prin postarea unei versiuni actualizate pe site. Vă rugăm să consultați periodic această pagina pentru a vă asigura că sunteți la curent cu cea mai recentă versiune.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact de pe site.

Această Politică de Confidențialitate a fost actualizată la data de [13 februarie 2023].